از تاریخ بیست و هشتم خرداد ماه گذشته، و با آغاز پانزدهمین جشنواره تابستانی کیش، شاید به جرأت بتوان این جزیره ی زیبا را نقطه تمرکز و توجه موسیقی پاپ در سراسر کشور معرفی کرد.
نظم، انضباط، مدیریت، سازماندهی درشان و مطابق با جایگاه هنر، استانداردهای صحنه و فنی از قبیل صحنه آرایی، نورپردازی و صدابرداری بسیار ویژه و مطلوب نه تنها در این ازدحام پر رفت و آامد گروههای متعدد و اجراهای بامدادی جای گله و شکایتی را برای هیچیک باقی نگذاشت، بلکه با رضایت کم سابقهای از سوی همهٔ نوازندگان، هنرمندان خواننده و حضار بیننده مواجه گشت، اما آنچه که در پی میاید، پاسخهای جسته و گریخته ایست که از سوی رضا کریمی، مدیر شرکت برگزار کننده و برگزاری کنسرت ها به ما داده شده تا با همین جملات به چند و چون آنچه که گذشت و آنچه که پیش روست بیشتر آگاه شویم... وی که برای انجام نشدن مصاحبه دائماً بازماندن از پرواز را دلیل عجله خود عنوان میکرد ولی ظاهرا شاید پرهیز از ارائه اطلاعاتی پیرامونِ برنامه پیش بینی شدهٔ یادمان زنده یاد ناصر عبداللهی که قرار است در اواخر شهریور امسال در آن جزیره برگزار شود دلیلِ اینکار بوده...
- جشنواره امسال، از سال گذشته هم بهتر بود...
سال پیش که باز هم مسئول برگزاری کنسرتها بودم کمتر امید داشتم که یک کار خوب و موفق در حوزهٔ هنر بی دفاع موسیقی پاپ، بتواند تکاملِ کیفی و اجرایی را حفظ کند، معمولاً این هنر در عرصه اجرا زمانی که به موفقیت میرسد، تازه شرکای بسیاری پیدا میکند و از همانجا هست که رقابت ناا خرسند و حسِ تملک جویی یک سری افراد، منتج به آسیب رسانی به این پاپِ بیچاره شده و از همینجاست که «من نبودم کی بود کی بودها» شروع میشود. رضا کریمی ضمنِ بیان این جملات افزود، مدیریت امروز کیش نه تنها در این بخش، بلکه در سایر زمینهها نمادی از منطق سالاری و قانون مداری است. من این جمله را برای خوش آمدن کسی نمیگویم و همانطور که حتما من و پیشینهٔ مرا نیز میشناسید شاید نیازی به تحکیم و اثبات جایگاهم ندارم و این مهم هر چندپس از رحلت عزیزِ جاودان موسیقی، ناصر عبداللهی در حوزه کاری من با افت کمی روبرو بود، ولی در تجارب دوازده سال مدیریت اجرایی کنسرتهایم، هیچگاه فضایی آرام، کانالیزه شده، کاملا منطبق با استانداردهای روزِ جهان و عاری از هرگونه حواشی مخرب را اینگونه ندیده بودم. این مهم منتج از همراهی کسانی است که به هنر و هنرمند آشنائی دارند... آقایان قاسمی نیا و نعیمی، مسئولین جشنواره امسال، از اصلیترین عوامل این چهره موفق کیش اخیر به عنوان لبخندی بر هنر و هنر دوست میباشند.
- فضا و مولفههای استقبال متفاوتند
کریمی در پاسخ به این سوال که چرا به رغم اینکه تعدادی از خوانندهها به دفعات برنامه داشتند، این فرصت به دیگران داده نشد گفت: بنیامین (۴شب)، محسن یگانه (۴شب)، احسان خواجه امیری (۲شب)، حمید عسگری، گروهِ رستاک، گروهِ سون، علی عبدالمالکی و بهنام صفوی عزیزانی بودند که هفده شب کنسرت جشنواره را در قبلِ ماه مبارک انجام دادند. ببینید خیلی خلاصه بگم که تصمیم در اجرای کار هنری مخصوصاً این گونه کار در جزیره کیش، کاملا ادراکی و تجربی است و کاملا قابل توجیه کلامی نیست، یک سری مولفه و شرایط خاصی از ابعاد روانی در طول سفر برای مسافر وجود دارد که شاید ترجیح بدهد در آن ایام از حضور در کنسرتی غیر از خواننده محبوب خودش تجربه دیداری و شنوائی کسب کند، اصل سفر مصداقِ بارز تجربه اندوزی است و این مهم در تصمیم گیری آنان بسیار موثر است. ضمن اینکه در مرکزی که پذیرای گردشگران محسوب میشود حقِ القای سلیقهٔهای شخصی وجود ندارد و اصل، برآیند خواسته وسلیقههای عمومِ مسافرین است که البته این مهمترین عامل تصمیم گیری مسئولین در گزینش کنسرتها بوده است. مسافرینی که همهٔ آنها هر ۲ یا ۳ روز یکبار تغییر میکنند،،، یکی از جاذبههای کیش به اعتقاد من این است که چهرهها عادت نمیشوند،!!! ضمنِ اینکه پیش بینی اجراهای رضا صادقی را هم داشتیم که بنا به دلایلی که حتما میدانید، در دور اول از اجراهای این عزیز محروم شدیم.
- برای برنامه بزرگداشت ناصریا فعلا نپرسید
وقتی دلیل پاسخ کریمی را جویا شدیم، گفت، به دلیل اینکه تا این لحظه در حد مذاکره بوده و برگزاری این مراسم در کیش با توجه به بعد مسافت و استقبال مردم شرایط خاص خودش را دارد، مطمئن باشید هر وقت قطعی شد اولین خبر را به شما خواهم داد. کریمی در پاسخ سوال آخر ما در خصوصِ برنامه کنسرتهای بعد از رمضان گفت، بهتر است این برنامه از طریق خود ستاد جشنواره به اطلاع برسد ولی ما برنامه خود را تقدیم کردهایم و در این برنامه از دور اولیها هم هستن.
javahermarket
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسبها: <-TagName->